Piirikivide tähistamine

Otsustasin jälle kirjutama hakata. Olen pikalt pausi pidanud ja nüüd ei tea kust alustada. Õnneks on Nahkanuial liikudes telefon ja/või fotokas alati kaasas, nii et olulisemad sündmused saan piltide järgi taastada.

Nahkanuia piiriki ©Nahkanuia

16. märtsil jagasin oma FB ajajoonel pilti veel ühest Nahkanuia piirikivist, mis tuli välja Vardja tee serva puhastades. Selle kohal kõrgunud vana toomingas ajas juba ammu oma oksi tee peale ja tulemusteta kärpimise asemel võtsin selle koos pundi leppadega lihtsalt maha. Et piirikivid oma algsetes asukohtades säiliksid, uuesti kaotsi ei läheks või vigastada ei saaks, tähistasin need siltidega. Varasemast ajast oli mul üks tähis olemas, kaks lasin juurde teha. Eile tegime Matiga külale tiiru peale ja toksisime immutatud lati külge kinnitatud tähised maasse.

Tuletan meelde, kus Nahkanuial piirikivid asuvad. Lisa loe siit. Viimase piirikivi orienteeruva asukoha lisasin sinisega.

Nahkanuia-piirikivid 2

Kuna piirikivid nr 2 ja 3 on (tahtmatult) oma kohtadelt nihutatud ning asuvad turvalistes kohtades minu kinnistul, ma neid ei tähistanud. Tähiseid said kivid 1, 4 ja 5. Ärge küsige minult miks ma seda tegin. Tegin, sest tundsin, et nii on hea ja õige. Nii on kivid nähtavad ka kõigile Nahkanuia külalistele, kes muidu neid otsida ega oodata oskaks.

Nahkanuia piirikivid ©Nahkanuia

DSC_0461

DSC_0462

DSC_0463

One Response to “Piirikivide tähistamine”

  1. ingi Says:

    no tore,et taas alustad kirjutamist..ikka käisin vaatamas ,et mis sealpool ka tehakse ,aga vaikus…ma ise kriban omi asju kirja paberi pääle,teinekord jäävad jah sellised pikemad augud ,kus pole tuju või tahet miskit kirja panna..jõudu

Leave a Reply