Müüa palksaun – päriselt

Müüa palksaun ©Nahkanuia

Huvilistel, kes tahaksid oma krundile 6×5 meetrist palksauna, palun ühendust võtta. Saun on kokku pandud (vaata pilte), tuleb lahti võtta ja ära vedada. Hinnas sisalduvad palkseinad (läbimõõduga 15 cm), aknad (4 tk), uksed (3 tk), põrandale pandud OSB plaat, sarikad, eterniitkatus katuseplekid. Muidugi ka katusekile, poomkant lauaga kaetud viilualused ja nende all olev puitsõrestik, kui need õnnestub kätte saada. Minu pärast ka korsten aga selle lahtivõtmisega läheks vist raskeks.

Saun on kasutusel olnud panipaigana ja seest välja ehitamata. Palk on väljast töödeldud linaõliga, millest ka toon. Sees on üks suur ruum (ca 3×5) ja kaks väiksemat ruumi (mõlemad ca 3×2,5). Vaata omaaegset ruumiplaani ja ideelahendust siit. Hoone seisab postidel kuid tark oleks uues kohas valada korralik vundament.

Küsin 11 900€. Lahtivõtmine ja laadimine peab ilmselt toimuma käsitsi, teeni on ca 20 meetrit. Äärmisel juhul ja erikokkuleppel saab sõiduauto käruga lähemale. Neid asju saab arutada. Minu number 51 25 240, e-kirja võid saata hongmees at gmail.com.

Alati võid teha oma pakkumise.

Müüa palksaun ©Nahkanuia

Müüa palksaun ©Nahkanuia

Müüa palksaun ©Nahkanuia

Leave a Reply