Vau!

Vähemalt abivallavanema poolt möödunud nädalal edastatud info vastas tõele. Parim pakkuja on valitud ja täna jõudis too ringiga ka Nahkanuiale. Omalt poolt tänan südamest kuigi küsimus, miks hangitakse ja niidetakse suve südames, jääb ikka.

2 kommentaari to “Vau!”

  1. Toomas Says:

    Tere!

    Teeäärte niitmine viibis kuna esimesest teehooldushankest jäi antud töö välja. Seda inmlikul põhjusel, olen olnud antud valdkonna eest vastutav vähest aega. Eelmiste aastate (viimsed 4-5 aastat) teehooldushangetes polnud seda tööd ettenähtud, mis oleks aidanud mul seda tööd kohe esimesse hankesse sisse kirjutada. Nüüd targem ning vastav parandus on järgmise aasta hankedokumenti sisse viidud.

  2. marko Says:

    Tänan Toomas!

    Hea selgitus on lihtne, näitab olukorda objektiivselt ja ilustamata, sisaldab vastutust ning tegevust tulevikus. Selles on need kõik olemas. Hästi tehtud! Jõudu edaspidiseks.

Leave a Reply