Matsi hilisõhtune jahisaak

Hakkasin magama minema kui nägin aknast Matsi, kelle suus tolknes midagi suurt. Kuigi kass pani esimese hooga oma jahisaagiga plehku, tuli ta pika meelitamise peale välja ja oli nõus kinnipüütud linnu pildistamise hetkeks mulle loovutama. Mis linnuga on tegu? Öösorr? Mingi röövlind? Mats rabas linnu enne kaasa kui jõudsin lähemalt uurida.

Matsi jahisaak - öösorr @Nahkanuia

2 kommentaari to “Matsi hilisõhtune jahisaak”

  1. ingi Says:

    öösorr neh … ehk laiskkull … rahvasuu rääkivat, et kui linnulaule jagati, siis see sell magas ja kui lõpeks kohale jõudis oli ainult hobune kusnud … et ikka sorr ja sorr … nii jäigi talle see laul … aga muidu tore kuulda kuis juuniöös ketrab …

  2. marko Says:

    Mul on alati olnud tunne, et öösorr on suurem.

Leave a Reply