Sarved

Nagu ma olen varem korduvalt kirjutanud, on minu suhted Vardjale kalale minejatega valdavalt väga head. Tean ja tunnen mehi nägu- ja nimepidi, nemad mind. Mina ei sega neid ja nemad mind. Võimalusel ajan juttu ja uurin kalasaagi kohta. Kuid alati ei minda kalale. Vähemalt ühel minejal on alati kaasas ka korralik kaamera ja temaga ajame teinekord ka fotojuttu.

Viimati tuli ta tagasi kahe põdrasarvega, mis kahjuks ei moodusta komplekti. Üks leitud sarvedest on pärit raba pealt, teine lebas Haavale viiva tee peal või servas. Otsingud ümbruskonnas ei andnud tulemusi. Pean vist ise ka sammud metsa seadma, sellised leiud teevad kadedaks. :) Fotode autor lisas omalt poolt, et ainult esimene foto on tehtud leidmise hetkel, teised on juba lavastused.

Nahkanuia sarved @Mario Traks

Nahkanuia sarved @Mario Traks

Nahkanuia sarved @Mario Traks

Leave a Reply