“Tuhanded külad”

Kõik algas e-kirjast:

Tere!
Mind on alati paelunud vanad fotod. Neis on mingi eriline salapära.
Ja Sul on väga hea koduleht, väga huvitav ja vahva infoga :)

Kas ma tohin kasutada neid fotosid (muidugi mitte kõiki) ühes oma videos?

Märgiksin ära ka allika, kust ma need napsanud olen.

Mitte et ma mingi professionaal olen, aga tuli selline idee.

Tulemus on teie ees!

Tegemist on ilmselt ühe viimase aja huvitavama kontaktiga, mis mul on olnud seoses vanadpildid.net projektiga ning väga särava tulemusega. Lausa nii säravaga, et ma ei taha siia omalt poolt midagi lisada. Vaadake ja nautige! Kui siiski jääb väheks, lugege lisa video looja blogist.

2 kommentaari to ““Tuhanded külad””

 1. imbi Says:

  Väga-väga ilus. Tore mõte selliselt fotosid eksponeerida. Eestimaa põhiline rikkus ongi tema külad. Siin elanud ja elavad inimesed oma tegemiste ja töödega. Kui palju on kadunud külasid, kohanimesid, talusid! Meie, elavate ülesanne on jäädvustada säilinud mälestused ja fotod.
  “Vanadpildid” täidab seda ülesannet hästi. Nagu päästaks ära tükikese ajalugu.
  Jõudu kõigile fännidele!

 2. Marianne Says:

  Ühinen eelkõnelejatega – väga hea mõte, huvitav esitlus ja särav tulemus. Eestimaale on lähenetud mitte ilusate looduspiltide kaudu vaid on näidatud Eestimaal elatud elu – töö- ja puhkehetki, pidulikke hetki. Tore, et ka minu poolt “Vanadpildid” keskkonda saadetud kolm pilti – “Seltskond Traksi koplis”, “Vahuküla tuulik” ja “Kangakudumine Koeru Täienduskoolis” on videos oma koha leidnud.
  Tänud video tegijale ja Markole, kes meid sellest teavitas.

Leave a Reply