Olge ettevaatlikud – teed on libedad!

Vähe puudus, et oleksin täna hommikul ennast ja autot puruks sõitnud. Teeolud olid ka Eestis kehvad aga ilmselt mitte nii hullud kui Lätis. Seal olid vihm ja külm kombineerinud sellise libeduse, et kokku nägin kraavis 4 poolhaagist (!!) ja kaht sõiduautot. Veokid olid kõik korralikult krussis.

Mina sõitsin üle piiri kaheksa paiku. Oli pime ja ma lasin umbes 90-ga. Äkki sain aru, et tee peal on midagi suurt ees. Pidurdasin ja kuulsin kuidas ABS tegi oma töö aga auto hoog rauges teel oleva objekti suhtes liiga aeglaselt. Olin kindel, et põrutan sellele sisse. Õnneks märkasin viimasel hetkel, et pääsen sellest paremalt poolt mööda ja see mu päästiski.

Tegemist oli kahe suure poolhaagisega, millest üks oli risti üle tee. Mõlemad veokid olid tähistamata, ilmselt oli tegemist värske õnnetusega. Riiast naastes, täpselt 8 tundi hiljem, olid mõlemad autod sealsamas ja ma kasutasin juhust telefoniga olukord selle ajaveebi ning ajaloo tarbeks jäädvustada. Lahkun sellestsamast praost kust hommikul sisenesin. Olge siis ettevaatlikud!

Leave a Reply