Lumememmest, kindlusest ja ülbetest kassidest

Alati on lihtne jagada huvitavaid hetki elust Facebookis või mõnes teises sotsiaalvõrgustikus. Ma siiski tahan, et neist jääks mingi jälg ka siia ajaveebi. Näiteks eile Matile Meelimari, Miko Mattise ja Maarja poolt ehitatud lumememmest ja -kindlusest. Tegelikult ehitas seda kindlust vist küll valdavalt emme, Matildet nägin Mattisega vaheldumisi lumes aelemas ja torisemas. :) Aga valmis nad selle said ja lõpuks pidasid veel ühe lumesõjagi maha. Mina hööveldasin samal ajal oma traktoriga õuel teid puhaks.

Nahkanuia lumememm ja -kindlus 2015  @Nahkanuia

Täna jällegi sattusin toas peale sellisele vaatepildile. Et kassid on ülbed, käivad kapi pealt toitu varastamas nagu viimased näljarotid ja neid tuleb selle eest aeg ajalt õue loopida, teadsin ma varem. Nagu ka seda, et Mati ja Tilde sarnaselt on õel-vennal raskusi ühe tooli-diivani peal magada või olla. Aga häda ajab härja kaevu ja paneb vaenlasedki koostööd tegema. Ühiselt on tugitoolist maha lükatud süütu mängukaru ja seejärel tema koht hõivatud. Karu pole enam kellegi asi, peamine et endal hea on.

Ülbed kassid @Nahkanuia

PS! Võib olla on teise foto juurel olev lugu väikeste liialdustega aga nii meeldis mulle rohkem ja ega keegi seda kuidas asjad tegelikult olid, enam tagantjärele kindlaks ei tee. Jääb ainult see foto. :)

Leave a Reply