Talvised õunapildid Vardjalt

Õunapuu Vardjal @Nahkanuia

Eilsest saadik on väljas möllanud kõva tuul ja lörtsisegune vihm. Kuigi rahvasuu järgi ei aja hea peremees sellise ilmaga koera ka välja, käisime mõlemad, peremees ja koer, pikal jalutuskäigul. Jõudsime Vardjale ja tegime lagendikule tiiru peale. Ilm oli kohe eriliselt sitt. Et mitte tühja käega koju naasta, jäi pildistatavat otsides silma Vardja vana õunapuu, mille aluse on sead viimse mättani tagurpidi pööranud, ja selle otsas mõned talvituvad õunad. Sündis allolev mini-fotoseeria, millest viimase kahega (eriti viimasega) võiks isegi rahule jääda. Koju jõudsime läbimärgadena.

Õunapuu Vardjal @Nahkanuia

Õunapuu Vardjal @Nahkanuia

Õunapuu Vardjal @Nahkanuia

Enda arvates kõige õnnestunuma foto laadisin üles Nahkanuia fotoblogisse. Kiika sinna!

Leave a Reply